Random facts over 2017

– Ik heb mijn best gedaan om garnalen met mayonaise in een halve avocado te zien als iets dat iemand wil opeten, maar ik kan het nog steeds alleen maar zien als een bult dode beesten in een schuitje.
– Op vakantie naar Portugal met 2 kinderen in augustus is geen goed idee. ‘We vonden alleen ’s ochtends en ’s avonds leuk. Dat hele stuk daar tussenin was echt dikke kak.’
– Een roman schrijven zonder kapstok is een zeer ingrijpende aangelegenheid die ik niemand aanraad. Volgende keer schrijf ik een kookboek of een fotoboek met vrouwen vlak voor hun menstruatie
– Ophouden met sporten is niet bevorderlijk voor het gemoed en het lichaam. 2018 moet weer een jaar worden dat ik iets meer doe qua fysieke inspanning dan mijn vinger optillen om een toets te beroeren.
– Mensen op facebook accepteren die vervolgens in messenger hun naakte torso of erger plus telefoonnummer opsturen: ook dit jaar vond ik het niet zo leuk. Ook: porno in mijn dm blijft ongewenst.Welke degeneraat denkt dat ik daarop zit te wachten?
– Berichtjes van wildvreemden die mijn stukjes leuk vinden vind ik dan weer wel heel leuk.
– Je stukjes ergens gepubliceerd krijgen betekent ook hoofd boven maaiveld en de loonies die wakker worden. Ik heb dit jaar mijn eerste haatberichten mogen ontvangen. Bedankt nog, jongens.
– Het voordeel van elke dag vuurwerk vanaf 1 december is dat de kat er inmiddels aan gewend is geraakt. Scheelt weer valium straks op 31 december.
– Een nieuw bed is als een nieuwe geliefde: je krijgt er maar geen genoeg van en wilt het liefst 24/7 erin blijven.
– Mijn eindejaarslijstje van Spotify geeft mijn werkelijke leeftijd aan. Er staat alleen maar muziek uit de 60s, 70s, 80s (hallo periode van zwart, zwarter, zwartst!) En een paar verdwaalde liedjes uit de grungeperiode van de 90s in. Een soort overgrootouder van de millennials, ikke.
– Ik kan mijn koffie alleen nog maar drinken met veel melk anders krijg ik acuut last van mijn maag. Ik zei het al, dichterbij de finish dan bij de start. Maar ik heb al mijn eigen tanden nog! Niets zo fijn als je je eigen klappertjes! Nog even onduidelijk of ik ze volgend jaar ook nog heb daar ik alweer een opbeetplaatje kapot heb geknaagd, maar dat zijn zorgen voor morgen.