Piemels-en-kuttencolumns

Als een over the hille columnist in zijn dagelijkse stukkie een dialoog houdt met zijn stijve piemel weet je heel zeker dat het absolute dieptepunt is bereikt. De erectie, door de grijsaard liefkozend ‘Erectie’ genoemd, wordt wakker bij het zien van een fleurig lustobject en de columnist probeert op hem in te praten, hem weer af te laten gaan. Maar de piemel doet lekker waar ie zelf zin in heeft, waar hij voor is gemaakt.

Ik kan je vertellen dat ik deze column niet zo heel grappig vond, ook al was hij ongetwijfeld wel zo bedoeld. Kan gebeuren. Niet gelijk schreeuwen dat ik een zuur wijf ben, een zeekoe die geen humor heeft, alleen omdat ik de humor niet lollig vind. Oké, ik heb wel hier en daar gegrinnikt maar dat had te maken met de absolute absurditeit van het geheel. Nu ik erover nadenken was dat waarschijnlijk ook de bedoeling van deze man in de winter van zijn leven.

Afijn. De Erectie werd voorafgegaan door een stukje over zijn dwaze verliefdheid voor een pittig jong ding dat hem aan zijn moeder en een Duitse terroriste deed denken, een stukje waar ik tegen wil en dank ook om moest gniffelen, een beetje zoals je opgewonden raakt door porno terwijl je dat helemaal niet wilt. Welnu, deze vieze oude man werd van repliek gediend vandaag door een ander pittig, iets minder jong ding. Ook in een stukkie, voor weer een ander blaadje. Zoals ik al zei dacht ik met de erectiecolumn wel het diepste punt van de afgrond gezien te hebben, maar ik was abuis. Dit stuk van de blonde woordkunstenares sloeg echt alles. Zij probeert de Erectiemeneer van repliek te dienen door de vorm van zijn column te kopiëren, maar haar retoriek faalt wat mij betreft jammerlijk. Ze voert haar vagina op, liefkozend vagijn genoemd (goddank wel zonder hoofdletter!), die vochtig wordt van de boze woorden van haar dementerende opa. Ik snap dat ik ook hier de humor van in moet zien, maar iemand was vergeten de lachband te starten.
Alsjeblieft mensen. Kunnen jullie ophouden met de onsmakelijke piemels-en-kuttencolumns en weer gewoon over wezenlijke dingen schrijven? Of onwezenlijke dingen, ook goed. Fantaseren over kleine meisjes en oude mannen doe je maar onbetaald en thuis op de bank.